Karóra Calvin Klein K3217412 Challenge Chronograph

Kód: IH4779
INGYENES szállítás
Paraméterek
Üveg
Üveg
zafírüveg
Típus
Kaliber
kvarc
Vízálló
Vízálló
50 m/5 bar
Méret
43x13 mm
Több paraméter
Calvin Klein
Márkanév: Calvin Klein
INGYENES szállítás
INGYENES szállítás
50 001 Ft fölött
Záruka originality
Eredetiség
garancia
Raktáron
tol 30.9. Önnél
Ajánlott ár: 173 200 Ft
119 870 Ft
db.

A termék paraméterei:

Általános

Nem:
Férfi
Márka:
Calvin Klein
Szavatosság:
24 hónap
Vízálló:
50 m/5 bar
Súly:
82 g
Származási ország:
Svájc

Tárcsa

Typ:
analóg
Szín:
fehér
Lumineszcens:
kezekkel
Typ:
SuperLuminova

Szíj

Anyag:
bőr
Csat:
tüskecsat
Szín:
fekete

Tok

Anyag:
acél (316L)
Átmérő:
43 mm
Magasság:
13 mm
Üveg:
zafírüveg
Felületi:
csiszolt

Kaliber

Típus:
kvarc
Kaliber:
ETA G10.211
Lengésszám:
32 768 Hz

A csomagolás tartalma:

  • eredeti karóra
  • eredeti doboz (ennek típusa az óracsaládtól függ)
  • többnyelvű felhasználói kézikönyv
  • nemzetközi jótállás brosúra

Calvin Klein egy amerikai divattervező, aki az azonos nevű cég mögött áll, amely manapság jogosan az egyik legtiszteltebb a saját övezetében. Klein a New York-i Bronxban nőtt fel, és 1963-ban elvégezte tanulmányait a Fashion Institute of Technology intézetben. Gyerekkorától tudta, hogy divattervezővé válik, és egy gyermekkori barátja, Barry Schwartz segített neki, aki 10 000 dolláros kölcsönt adott neki.

Fontos pillanat volt az, amikor Calvin Klein stúdióját meglátogatta az akkori elismert Bonwit Teller áruház vezetője. A kiállított minták olyan benyomást keltettek, hogy felkérte Kleint, hogy mutassa be más munkáit is a cég központjában. Ennek eredményeként 50 000 dolláros szerződés jött létre, és a teljes CK kollekció tekintélyes címen került bemutatásra a Fifth Avenue butikjában, és egy országos hirdetési kampány is létrejött a New York Times-ban.

A CK sztár gyorsan vált népszerűvé, és az első évben elérte az egymillió dolláros bevételt. 1971-ben a teljes bevétel meghaladta az 5 millió dollárt. Calvin Klein akkoriban csak a női divatra fókuszált. Hat évvel később a vállalat hihetetlen 90 millió dolláros bevételt jelentett.

1978-ban a cég kibővítette kínálatát a férfi kollekcióval. A tervező tehetsége majdnem húsz évvel később a luxusórák világába terjedt ki, 1997-ben a cég óráinak osztálya a Swatch Group részévé vált, amely a kategóriája legnagyobb konglomerációja.

A cK megismételhetetlen stílusú, könnyen felismerhető és kiváló minőségéről ismert órák. Mindegyikük egy Swiss made pecséttel büszkélkedhet, így csak az első osztályú ETA szerkezeteket használják. Magasminőségükről híresek a tokok és mindenféle típusú karkötői is. A cK órák jelenlegi kínálata több mint kétszáz férfi és női modellt tartalmaz. Webhelyünkön megtalálja a legnépszerűbbeket a legjobb áron.

Árukereső.hu Árukereső.hu