Szállítási és fizetési feltételek

Szállítás

1) Magyar Posta (fizetés utánvéttel, bankkártya) –  50 000 Ft alatti összegű vásárlás esetén a szállítási és a csomagolási díj 1720 Ft.

2) DPD (fizetés utánvéttel, bankkártya) –  50 000 Ft feletti összegű vásárlás esetén a szállítás és a csomagolás ingyenes.

Az áru kiszállítását az DPD (Magyar Posta) végzi. A küldemény 2-3 nap alatt kerül kézbesítésre. A kikézbesítés napján felveszi Önnel a kapcsolatot a DPD (Magyar Posta) sofőrje, és tájékoztatja a küldemény átadásának pontos időpontjáról.

Fizetési módok

1) Fizetés az áru átvételekor / utánvét

Az áru átvételekor eszközölt fizetés az áru ellenértéke kifizetésének legegyszerűbb és leggyorsabb módja. Ebben az esetben Ön az áru ellenértékét készpénzben rendezi a futár felé.  Kérjük, mindig készítse elő a szóban forgó összeget, meggyorsítja ezzel a küldemény átadását-átvételét.

2) Bankkártya (3-D Secure)

A készpénzmentes fizetés kényelmes és biztonságos módját jelenti a MasterCard és VISA internetes bankkártyák használata.

A kártyatulajdonos személyazonosságának fizetés közbeni közvetlen leellenőrzéséhez a kártyatársaságok által támogatott 3-D biztonsági protokollt használjuk. Ez a megoldás csökkenti a fizetési kapcsolatosan a felhasználók oldaláról felmerülő esetleges panaszok kockázatát.

A fizetésekkel kapcsolatos összes adat biztonságos úton kerül továbbításra, és az iWatchery.hu, mint kereskedő, nem fér hozzájuk, és nem is tárolja azokat.

Árukereső.hu Árukereső.hu