Szállítási és fizetési feltételek

Szállítás

Magyar Posta (fizetés utánvéttel, bankkártya) –  50 000 Ft alatti összegű vásárlás esetén a szállítási és a csomagolási díj 1720 Ft.

Az áru kiszállítását az Magyar Posta végzi. A küldemény 2-3 nap alatt kerül kézbesítésre. A kikézbesítés napján felveszi Önnel a kapcsolatot a Magyar Posta sofőrje, és tájékoztatja a küldemény átadásának pontos időpontjáról.

 

DPD Futár (fizetés utánvéttel, bankkártya) –  80 000 Ft feletti összegű vásárlás esetén a szállítás és a csomagolás ingyenes.

Ha a DPD futárszolgálat szállítási módot választja, a megrendelt terméket 2-3 munkanapon belül kézbesítik az Ön által megadott címre. A futárszolgálat SMS értesítést küld a szállítás napján és közvetlenül a kézbesítés előtt. Ha Önnek az adott nap, a kézbesítés helye, vagy időpontja nem felel meg, megbeszélhet a futárral egy másik helyet, időpontot, esetleg napot (az SMS tartalmazza a futár telefonszámát).

 

Trans-o-Flex (fizetés utánvéttel, bankkártya) –  80 000 Ft feletti összegű vásárlás esetén a szállítás és a csomagolás ingyenes.

Ha a TRANS-O-FLEX futárszolgálat szállítási módot választja, a megrendelt terméket 2-3 munkanapon belül kézbesítik az Ön által megadott címre. A futárszolgálat SMS értesítést küld a szállítás napján és közvetlenül a kézbesítés előtt. Ha Önnek az adott nap, a kézbesítés helye, vagy időpontja nem felel meg, megbeszélhet a futárral egy másik helyet, időpontot, esetleg napot (az SMS tartalmazza a futár telefonszámát).

 

 

Fizetési módok

Fizetés az áru átvételekor / utánvét

Az áru átvételekor eszközölt fizetés az áru ellenértéke kifizetésének legegyszerűbb és leggyorsabb módja. Ebben az esetben Ön az áru ellenértékét készpénzben rendezi a futár felé.  Kérjük, mindig készítse elő a szóban forgó összeget, meggyorsítja ezzel a küldemény átadását-átvételét.

Bankkártya (3-D Secure)

A készpénzmentes fizetés kényelmes és biztonságos módját jelenti a MasterCard és VISA internetes bankkártyák használata.

A kártyatulajdonos személyazonosságának fizetés közbeni közvetlen leellenőrzéséhez a kártyatársaságok által támogatott 3-D biztonsági protokollt használjuk. Ez a megoldás csökkenti a fizetési kapcsolatosan a felhasználók oldaláról felmerülő esetleges panaszok kockázatát.

A fizetésekkel kapcsolatos összes adat biztonságos úton kerül továbbításra, és az iWatchery.hu, mint kereskedő, nem fér hozzájuk, és nem is tárolja azokat.

Árukereső.hu Árukereső.hu