Rólunk

Az iWatchery.hu honlapon 2007 óta foglalkozunk karórák árusításával. A legfontosabb termékeink az igazán érdekes árakon kínált japán és svájci órák. A vonzó árajánlatok ellenére ügyfeleink biztosak lehetnek a kiváló színvonalú ügyfélszolgálati szolgáltatásokban.

Számunka az órák nem csupán megélhetést, hanem egyben szenvedélyes hobbit is jelentenek, ezért az általunk kínált márkákkal kapcsolatosan beható ismeretekkel rendelkezünk, és képesek vagyunk gyorsan megválaszolni ügyfeleink műszaki jellegű kérdéseit, elősegítve ezzel, hogy rövid időn belül megtalálják az egyedi igényeiket ideálisan kielégítő órát.

Miért érdemes nálunk vásárolni:

  • Minőségi japán és svájci órák széles választéka. Cégünk a Citizen, Calvin Klein, Casio, Hamilton, Seiko, Tissot és Victorinox márkákra szakosodik.
  • A raktáron lévő órák száma eléri az ezret.
  • Eredeti Zippo öngyújtók végtelen kínálata a legkülönbözőbb állati motívumoktól kezdve  együttesek és szólisták képein keresztül egészen a járműgyártó és neves whisky márkák logójáig.
  • Minden termékre 24 hónap teljes garanciát nyújtunk, kivéve ha másképp kerül feltüntetésre a honlapunkon.
  • Azonnali egyeztetés, gyors válaszok a feltett kérdésekre. Hacsak egy kicsit is lehetséges, azonnal, perceken belül válaszolunk a kérdéseikre.
  •  Megbízhatóság – az iWatchery.hu elsődleges célja az ügyfelek maximális elégedettsége.

Csakis és kizárólag eredeti termékek forgalmazását végezzük.  Minden esetben tehát biztosak lehetnek benne, hogy 100 %-os eredeti terméket vásárolnak.

Árukereső.hu Árukereső.hu