Karóra Seiko SRZ522P1

Kód: IH5543
Paraméterek
Üveg
Üveg
hardlex
Típus
Kaliber
kvarc
Vízálló
Vízálló
50 m/5 bar
Méret
28x7.4 mm
Több paraméter

A termék paraméterei:

Általános

Nem:
Nöi
Márka:
Seiko
Szavatosság:
24 hónap
Vízálló:
50 m/5 bar
Súly:
50 g
Származási ország:
Japán

Tárcsa

Typ:
analóg
Szín:
fehér
Lumineszcens:
nincs

Szíj

Anyag:
acél (316L) + PVD réteg
Csat:
dupla nagykapcsos
Szélesség:
12 mm
Szín:
arany/acél
Felületi:
csiszolt

Tok

Anyag:
acél (316L) - PVD arany réteg
Átmérő:
28 mm
Magasság:
7.4 mm
Üveg:
hardlex
Korona:
nyomja - húzza
Felületi:
csiszolt/vágás

Kaliber

Típus:
kvarc
Kaliber:
7N01
Lengésszám:
32 768 Hz

Más

Swarovski kristályok

A csomagolás tartalma:

  • eredeti karóra
  • eredeti doboz (ennek típusa az óracsaládtól függ)
  • többnyelvű felhasználói kézikönyv
  • jótállási jegy (tanúsítvány)
  • nemzetközi jótállás brosúra

A Seiko japán órás manufaktúra története 1881-ben kezdődött, amikor Kintarō Hattori ékszerüzletet nyit Tokióban K.Hattori név alatt. Tizenegy év után elkezdi saját Seikosha órájának gyártását, ami azt jelenti: "Kiváló kézműves ház". Seiko első órája 1924-ben jött létre.

A Seiko az egyik vezető karórák gyártója közzé tartozik manapság, és számos technikai innovációval és megoldással büszkélkedhet. 1969-ben elsőként mutatta be a kvarckristállyal vezérelt órát, amelynek első kvarcidőmérőjeként Astron nevet adott. A nyolcvanas évek elején újabb értékes helyet foglal el, ezúttal az első akkumulátorral működő kronográf elkészítésével.

A Seiko a mai napig nem hagyta el a valódi kvarcórák gyártását, de fokozatosan vezeti be további innovációit. Ezek egyike a Kinetic rendszer, amely a mechanikus órákból ismert forgórészt egy cellával kombinálja, amely a forgás által elért mozgási energiát elektromos energiává alakítja, amely a meghatja a szerkezetet. A közelmúltban a Seiko egy kvarcórával állt elő, amelyet napenergiával és művilágítással (Solar) töltődnek.

A Seiko a fajtatiszta mechanika rajongói körében is népszerű márka. A legjobb ár / minőség arány kategóriában a Seiko órák egyfajta jegyet képeznek a minőségi mechanikus órák világába. Nálunk Kinetic meghajtású kvarcórákat és tiszta mechanikus órákat is talál. A széles körű kínálat és alacsony árainak köszönhetően nincs versenytársa.

 

Árukereső.hu Árukereső.hu