Karóra Calvin Klein Pink Darling K2323729

Kód: H12329
Paraméterek
Vízálló
Vízálló
30 m/3 bar
Üveg
Üveg
ásványi
Típus
Kaliber
kvarc
Méret
22x22 mm
Több paraméter
Calvin Klein
Márkanév: Calvin Klein
Záruka originality
Eredetiség
garancia
Raktáron
tol 1.11. Önnél
Ajánlott ár: 60 420 Ft
40 700 Ft
db.

A termék paraméterei:

Általános

Nem:
Nöi
Márka:
Calvin Klein
Szavatosság:
24 hónap
Vízálló:
30 m/3 bar
Származási ország:
Svájc

Tárcsa

Typ:
analóg
Szín:
rózsaszín
Lumineszcens:
nincs

Szíj

Anyag:
textíliák

Tok

Anyag:
műanyag/acél (316L)
Átmérő:
22 mm
Magasság:
22 mm
Üveg:
ásványi

Kaliber

Típus:
kvarc
Kaliber:
ETA
Lengésszám:
32 768 Hz

A csomagolás tartalma:

  • eredeti karóra
  • eredeti doboz (ennek típusa az óracsaládtól függ)
  • többnyelvű felhasználói kézikönyv
  • nemzetközi jótállás brosúra

Calvin Klein egy amerikai divattervező, aki az azonos nevű cég mögött áll, amely manapság jogosan az egyik legtiszteltebb a saját övezetében. Klein a New York-i Bronxban nőtt fel, és 1963-ban elvégezte tanulmányait a Fashion Institute of Technology intézetben. Gyerekkorától tudta, hogy divattervezővé válik, és egy gyermekkori barátja, Barry Schwartz segített neki, aki 10 000 dolláros kölcsönt adott neki.

Fontos pillanat volt az, amikor Calvin Klein stúdióját meglátogatta az akkori elismert Bonwit Teller áruház vezetője. A kiállított minták olyan benyomást keltettek, hogy felkérte Kleint, hogy mutassa be más munkáit is a cég központjában. Ennek eredményeként 50 000 dolláros szerződés jött létre, és a teljes CK kollekció tekintélyes címen került bemutatásra a Fifth Avenue butikjában, és egy országos hirdetési kampány is létrejött a New York Times-ban.

A CK sztár gyorsan vált népszerűvé, és az első évben elérte az egymillió dolláros bevételt. 1971-ben a teljes bevétel meghaladta az 5 millió dollárt. Calvin Klein akkoriban csak a női divatra fókuszált. Hat évvel később a vállalat hihetetlen 90 millió dolláros bevételt jelentett.

1978-ban a cég kibővítette kínálatát a férfi kollekcióval. A tervező tehetsége majdnem húsz évvel később a luxusórák világába terjedt ki, 1997-ben a cég óráinak osztálya a Swatch Group részévé vált, amely a kategóriája legnagyobb konglomerációja.

A cK megismételhetetlen stílusú, könnyen felismerhető és kiváló minőségéről ismert órák. Mindegyikük egy Swiss made pecséttel büszkélkedhet, így csak az első osztályú ETA szerkezeteket használják. Magasminőségükről híresek a tokok és mindenféle típusú karkötői is. A cK órák jelenlegi kínálata több mint kétszáz férfi és női modellt tartalmaz. Webhelyünkön megtalálja a legnépszerűbbeket a legjobb áron.

Árukereső.hu Árukereső.hu