Karóra Suunto Core Alu Deep Black SS018734000

Kód: H17026
INGYENES szállítás
Paraméterek
Üveg
Üveg
ásványi
Típus
Kaliber
kvarc
Vízálló
Vízálló
30 m/3 bar
Méret
49.1x14.5 mm
Több paraméter

A termék paraméterei:

Általános

Nem:
Férfi
Márka:
SUUNTO
Szavatosság:
24 hónap
Vízálló:
30 m/3 bar
Súly:
79 g
Származási ország:
Finnország

Tárcsa

Typ:
digitaal
Lumineszcens:
háttérvilágítás

Szíj

Anyag:
szilikon
Csat:
tüskecsat
Szín:
fekete

Tok

Anyag:
alumínium
Átmérő:
49.1 mm
Magasság:
14.5 mm
Üveg:
ásványi

Kaliber

Típus:
kvarc

Különlegességek

Visszaszámlálás
Iránytű
Mélységmérő
Nyomásmérő
Magasságmérő
Hőmérő
Ébresztő
Öröknaptár

A csomagolás tartalma:

  • eredeti karóra
  • eredeti doboz (ennek típusa az óracsaládtól függ)
  • többnyelvű felhasználói kézikönyv

A Suunto márkát 1936-ban alapította Tuomas Vohlonen finn mérnök, aki lelkes híve volt az outdoor sportoknak. Túrái közben sokszor szembesült az iránytűk pontatlanságával, ami megnehezítette az eligazodást. Ezért feltalált és szabadalmaztatott egy sokkal pontosabb, stabilabb tűvel rendelkező iránytűt, mellyel nagy sikert aratott, így ezután rövidesen megkezdődött a sportoláshoz készült karórák gyártása is.

Ma a Suunto prémium kategóriás iránytűket, sportórákat és egyéb kiegészítőket tervez és gyárt a futás, kerékpározás, hegymászás, síelés és egyéb szabadtéri sportok szerelmeseinek. A csuklókomputerek mérik a légnyomást, magasságot, sőt jelzik a várható időjárást, távolságmérő szenzorral vannak ellátva, mindamellett, hogy iránytűként és pulzusmérő óraként is funkcionálnak.

A termékeket a precizitás, legújabb technológiák, magas funkcionalitás és extravagáns dizájn jellemzik, aminek köszönhetően minden helyzetben megbízhatóan működnek és szép megjelenésűek is. A búvárórák még nagy mélységben is tökéletesen működnek, miközben kulcsfontosságú információkat nyújtanak a vízmélységről, irányokról és egyéb adatokról. Ezeknek a high-tech eszközöknek a segítségével a tengerek és óceánok mélyét is biztonsággal fedezhetjük fel. A speciális computerek segítik az amatőr és profi sportolókat az edzéseik elemzésében, ezáltal teljesítményük fokozásában.

Árukereső.hu Árukereső.hu