Karóra Casio PRT-B50T-7 Pro Trek

Kód: IH6211
Paraméterek
Üveg
Üveg
ásványi
Típus
Kaliber
kvarc
Vízálló
Vízálló
100 m/10 bar
Méret
50,8x15,8 mm
Több paraméter
Márkanév: Casio
Záruka originality
Eredetiség
garancia
Raktáron
tol 25.7. Önnél
Ajánlott ár: 145 870 Ft
120 480 Ft
db.

A termék paraméterei:

Általános

Nem:
Férfi
Márka:
Casio
Gyűjtemény:
Pro Trek
Szavatosság:
24 hónap
Vízálló:
100 m/10 bar
Súly:
96 g
Származási ország:
Japán

Szíj

Anyag:
titán
Csat:
dupla nagykapcsos
Szín:
szürke
Felületi:
csiszolt

Tok

Anyag:
műanyag/acél (316L)
Átmérő:
50,8 mm
Magasság:
15,8 mm
Üveg:
ásványi
Felületi:
matt

Kaliber

Típus:
kvarc
Kaliber:
5601
Lengésszám:
32 768 Hz

Különlegességek

Visszaszámlálás
Bluetooth
Világidő
Iránytű
Nyomásmérő
Magasságmérő
Hőmérő
Ébresztő
Öröknaptár
Napok kijelzése
Dátum
Lépésszámláló

Más

háttérvilágítás

A csomagolás tartalma:

  • eredeti karóra
  • eredeti doboz (ennek típusa az óracsaládtól függ)
  • többnyelvű felhasználói kézikönyv
  • nemzetközi jótállás brosúra

casio

A Casio a világ egyik legnagyobb óra gyártók közzé tartozik, viszont a története egy teljesen más iparágban kezdődött. A társaság alapjait 1946-ban Tadao Kashio mérnök fektette le. Első terméke egy cigarettatartóval ellátott gyűrű volt, amely dohányzás közben segített a elengedni a kezet.

Az ötlet sikernek örvendett. Kashio és három testvére ezt követően fektette be a megkeresett pénzt saját számológépének fejlesztésére. Az 1949-es Tokióban megrendezett üzleti kiállítás látogatása ihlette őket. Később más árukat (adatbankok, kézi számítógépek, ébresztőórák, fényképezőgépek, kamerák) is gyártottak. Manapság a Casio elsősorban a digitális többfunkciós órák gyártója, amelyben gyakorlatilag nincs versenytársa.

Ma a legnépszerűbb sorozat a szokatlanul széles kínálatú G-Shock kollekció. Ebben a kollekcióban megtalálja az alap modelleket, amelyek több funkcióval rendelkeznek, és a csúcsminőségű típusokat, számos érzékelővel (magasságmérő vagy mélységmérő, hőmérő, nyomásmérő, iránytű). Ezek gyakran rádióvevővel vannak felszerelve a pontos idő érdekében, a kínálat tartalmazz a fejlett modelleket is beépített GPS-szel. Az összes G-Shock órának közös jellemzője a nagy ellenállás.

Egy másik népszerű sorozat kétségkívül a Pro Trek, a multifunkcionális órák kollekciója, amelyek képesek mérni a hőmérsékletet, a nyomást és útközben az iránytű segítségével megmutassák a helyes irányt. A jobb Pro Trek modellek gyakran tartalmaznak szénszálas megerősítést a maximális ellenállás érdekében, míg a fejlett modelleket a titán szíj jellemzi. Természetes része az atom órával irányított idő.

Árukereső.hu Árukereső.hu