Karóra Hamilton Jazzmaster Quartz H32441551

Kód: H17442
INGYENES szállítás
Paraméterek
Üveg
Üveg
zafírüveg
Típus
Kaliber
kvarc
Vízálló
Vízálló
50 m/5 bar
Méret
40x10 mm
Több paraméter

A termék paraméterei:

Általános

Nem:
Férfi
Márka:
Hamilton
Gyűjtemény:
Jazzmaster
Szavatosság:
24 hónap
Vízálló:
50 m/5 bar
Súly:
75 g
Származási ország:
Svájc

Tárcsa

Typ:
analóg
Szín:
ezüst
Lumineszcens:
kezekkel
Typ:
SuperLuminova

Szíj

Anyag:
bőr
Csat:
dupla nagykapcsos
Szélesség:
20 mm
Szín:
barna

Tok

Anyag:
acél (316L) - PVD arany réteg
Átmérő:
40 mm
Magasság:
10 mm
Üveg:
zafírüveg
Lünetta:
fix
acél
Korona:
nyomja - húzza
Felületi:
csiszolt/vágás

Kaliber

Típus:
kvarc
Kaliber:
ETA F06.111
Lengésszám:
32 768 Hz

Különlegességek

Dátum

A csomagolás tartalma:

  • eredeti karóra
  • eredeti doboz (ennek típusa az óracsaládtól függ)
  • többnyelvű felhasználói kézikönyv
  • jótállási jegy (tanúsítvány)

A Hamilton-t 1892-ben alapították a pennsylvaniai Lancasterben, és a következő évben gyártotta első óráját. A Hamilton 1969 óta tagja a Swatch Groupnak, amely a legnagyobb konszern, amely a kiváló minőségű órák és ékszerek márkáit egyesíti.

Kezdetben a Hamilton zsebórákat gyártott, és a 20. század elején, amikor az Egyesült Államokban hatalmas mértékben növekedett a vasúti szállítás, a Hamilton teljes termelését a helyi vasutak vásárolták. A zsebórák első sorozatát a Broadway Limited néven adták ki, és "vasúti pontossággal ellátott óráknak" nevezték.

A helyzet az első világháború után változik, amikor az órák a zsebekből a csuklóra költöznek, aminek a Hamilton ügyesen alkalmazza gyártását, és a második világháború alatt már a hadsereget látja el karórákkal. Az Egyesült Államok katonai igénye azonban olyan nagy volt, hogy abban az időben a lakosság számára történő értékesítés teljesen leállt. A Hamilton újabb sikert ér el a tengeri kronométerek és a fedélzeti órák gyártásában az Egyesült Államok Haditengerészetének és a szövetséges hadseregeknek.

A katonai tervezésű órák jelentős részét képezik a Hamilton mai kínálatának a Khaki Field kollekcióban. Ezzel szemben az American Classic sorozat az elegáns időmérés szinonimája. A gyártás túlnyomó részét mechanikus órák képezik, de nem hiányoznak a kvarcmodellek sem. A Hamilton kizárólag svájci ETA hozzátartozókat használ órái gyártására, amelyek a kiváló minőségükről, megbízhatóságukról és tartósságukról ismertek.

Árukereső.hu Árukereső.hu