Karóra Calvin Klein Recess K2K21120

Kód: IH5920
Paraméterek
Üveg
Üveg
ásványi
Típus
Kaliber
kvarc
Vízálló
Vízálló
30 m/3 bar
Méret
40 × 40x9 mm
Több paraméter

A termék paraméterei:

Általános

Nem:
Férfi
Márka:
Calvin Klein
Szavatosság:
24 hónap
Vízálló:
30 m/3 bar
Súly:
65 g
Származási ország:
Svájc

Tárcsa

Typ:
analóg
Szín:
ezüst
Lumineszcens:
kezekkel
Typ:
SuperLuminova

Szíj

Anyag:
acél (316L)
Csat:
pillangó csat
Szélesség:
22 mm
Szín:
fekete

Tok

Anyag:
acél (316L)
Átmérő:
40 × 40 mm
Magasság:
9 mm
Üveg:
ásványi
Korona:
nyomja - húzza
Felületi:
csiszolt/vágás

Kaliber

Típus:
kvarc
Kaliber:
ETA (Swiss Made)
Lengésszám:
32 768 Hz

Különlegességek

Dátum

A csomagolás tartalma:

  • eredeti karóra
  • eredeti doboz (ennek típusa az óracsaládtól függ)
  • többnyelvű felhasználói kézikönyv
  • nemzetközi jótállás brosúra

Calvin Klein egy amerikai divattervező, aki az azonos nevű cég mögött áll, amely manapság jogosan az egyik legtiszteltebb a saját övezetében. Klein a New York-i Bronxban nőtt fel, és 1963-ban elvégezte tanulmányait a Fashion Institute of Technology intézetben. Gyerekkorától tudta, hogy divattervezővé válik, és egy gyermekkori barátja, Barry Schwartz segített neki, aki 10 000 dolláros kölcsönt adott neki.

Fontos pillanat volt az, amikor Calvin Klein stúdióját meglátogatta az akkori elismert Bonwit Teller áruház vezetője. A kiállított minták olyan benyomást keltettek, hogy felkérte Kleint, hogy mutassa be más munkáit is a cég központjában. Ennek eredményeként 50 000 dolláros szerződés jött létre, és a teljes CK kollekció tekintélyes címen került bemutatásra a Fifth Avenue butikjában, és egy országos hirdetési kampány is létrejött a New York Times-ban.

A CK sztár gyorsan vált népszerűvé, és az első évben elérte az egymillió dolláros bevételt. 1971-ben a teljes bevétel meghaladta az 5 millió dollárt. Calvin Klein akkoriban csak a női divatra fókuszált. Hat évvel később a vállalat hihetetlen 90 millió dolláros bevételt jelentett.

1978-ban a cég kibővítette kínálatát a férfi kollekcióval. A tervező tehetsége majdnem húsz évvel később a luxusórák világába terjedt ki, 1997-ben a cég óráinak osztálya a Swatch Group részévé vált, amely a kategóriája legnagyobb konglomerációja.

A cK megismételhetetlen stílusú, könnyen felismerhető és kiváló minőségéről ismert órák. Mindegyikük egy Swiss made pecséttel büszkélkedhet, így csak az első osztályú ETA szerkezeteket használják. Magasminőségükről híresek a tokok és mindenféle típusú karkötői is. A cK órák jelenlegi kínálata több mint kétszáz férfi és női modellt tartalmaz. Webhelyünkön megtalálja a legnépszerűbbeket a legjobb áron.

Árukereső.hu Árukereső.hu